Avtor fotografije: Parrish Freeman / Unsplash

Dobrodo┼íli! ­čśŐ

Pedago┼íko-andrago┼íki dnevi (PAD) so vsakoletno sre─Źanje diplomantov Oddelka za pedagogiko in andragogiko. Z njimi ohranjamo povezanost oddelka s svojimi ┼ítudenti. PAD organiziramo ┼że od leta 1975, na za─Źetku kot dvodnevni, zadnja leta pa kot enodnevni dogodek, ki se zgodi tretji ─Źetrtek v januarju. Koncept Pedago┼íko- andrago┼íkih dnevov se skozi leta ni veliko spreminjal. V prvih letih sre─Źanja niso bila tematska, pa─Ź pa so ─Źlani oddelka sami izbirali tisto tematiko, ki se jim je zdela pomembna in so ─Źutili potrebo po diskusiji. Danes so PAD organizirani tematsko, z vsakoletno temo pa se odzivamo na aktualne probleme s podro─Źja vzgoje in izobra┼żevanja. O ─Źem vse smo razpravljali si lahko ogledate v arhivu.

PAD 2021 so zaradi pandemije potekali 16. septembra 2021 v znamenju premisleka o inovativnih u─Źnih okoljih in izku┼ínjah iz karantene.┬á

Pedago┼íko-andrago┼íki dnevi so dogodek, ki ga organiziramo v sklopu aktivnosti Alumni na Univerzi v Ljubljani. Postanite ─Źlan/-ica!